• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

divendres, 3 d’octubre del 2014

Monjos de Montserrat es manifesten pel 9-N: «Volem votar»

En un gest simbòlic sense gaires precedents, un grup de monjos de Montserrat també es va manifestar davant del monestir amb cartells de "Volem votar". Montserrat sempre ha estat un referent del carlisme català. El blogaire Guillem Carbonell afirma a Barcelona Street Times, on escriu: "M'expliquen que és la primera vegada, que se sàpiga, que monjos de Montserrat fan una manifestació. De fet, l’última manifestació de capellans que es recorda és la del 1966, oi?"Entre els manifestants hi havia Hilari Raguer, autor del llibre Ser independentista no és cap pecat. L'Església i el nacionalisme català (Claret).Monjos de Montserrat reclamant la consulta del 9 de novembre. Foto: Guillem Carbonell/Barcelona Street Times.
 
Més fotografies al blog de Guillem Carbonell

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada