• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dijous, 16 d’octubre del 2014

Multa de 25.000 euros pels trabucaires de Cardedeu


La Delegació del govern ha multat amb 25.000 euros el secretari dels trabucaires de Cardedeu, Manel Alvarez, per haver disparat salves davant la casa del regidor del PP Jaime Gelada el passat 17 d'agost. La sanció ha estat imposada per "haver incomplert les condicions de l'autorització que li va ser concedida per a la celebració de salves durant la Festa Major de Cardedeu". El cas havia estat arxivat, però ara la delegació ha imposat aquesta sanció administrativa. El mateix Manel Álvarez ha confirmat a l'ACN que recorrerà aquesta multa i que té quinze dies per a fer-ho.
Els Carlistes amb els Trabucaires, com sempre
Els fets de Cardedeu ens mostren la cara més repulsiva dels liberals, la seva manipulació dels fets i el seu odi cap a tot allò que representa les tradicions del nostre país. Catalunya és la llar d'ancestrals tradicions que els liberals centralistes han anat erosionant de forma pacient, però implacable, els darrers 200 anys. Davant d'aquesta operació el carlisme ha estat una eina popular de defensa de les arrels.
És en aquest marc que entenem la darrera agressió contra una tradició com la dels trabucaires. Sí, ens sentim hereus dels trabucaires, de Lo Ros d'Eroles, de Llarg de Copons, de Benet Tristany, de Josep Masgoret, de Pep de l'Oli, de Rafael Tristany, de Josep Estartús i Aiguabella, del Gravat d'Àger, de Joan Castells o de Francesc Savalls i Masot. Com en totes les guerres hi va haver morts i sí, els carlistes afusellaven els liberals. I també a la inversa en una repressió que va esclafar el nostre poble a l'actual situació sense llibertat de decidir, sense furs, sense arrels cristianes, amb la llengua anorreada. I molts d'aquests trabucaires van morir per defensar els valors patris.
Utilitzar una recreació històrica per obrir unes ferides de tres guerres sagnants és una actitud repulsiva que només pot trobar una resposta contundent. Defensem la tradició trabucaire, defensem la nostra identitat i responem amb claredat les manipulacions dels liberals. El mal ja està fet, voler desacreditar una tradició autòctona. Si, a més, s'inicia un procés judicial advoquem per fer front comú totes les organitzacions populars catalanes contra una eventual repressió. Els carlistes de Catalunya sempre hem estat a primera línia del front contra aquesta gent, tant ufana i tant superba. Encara és hora que cap d'aquests liberals i usurpadors demanin perdó pels milers de morts carlistes que van fer per imposar el seu règim corrupte, anti nacional i il·legítim.

2 comentaris:

  • Anònim says:
    15 de febrer del 2016, a les 0:39

    Finalment absolts els trabucaires. 13-02-16.

  • Anònim says:
    15 de febrer del 2016, a les 0:44

    Absolts gràcies a l'informe del cap de la Policia de Cardedeu, Carles Grinyó, cognom molt carlí.

Publica un comentari a l'entrada