• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 13 de gener del 2015

Bra-vo: La Generalitat retira l'estàtua d'Isabel II del Palau Reial de Pedralbes

Acte de justícia històrica. Així es pot considerar la desaparició de l'escultura d'Isabel II amb Alfons XII braços que lluïa sobre un notori pedestal costat de l'entrada principal del Palau Reial de Pedralbes, d'on ha desaparegut. La usurpadora jo no té un monument a Barcelona, capital d'un territori que mai l'ha reconeguda. La "dels tristos destins" torna allà on no havia d'haver sortit: als magatzems. 

Segons Nació Digital, el Museu del Prado ja hauria reclamat l'estàtua d'Isabel II amb el seu fill en braços, obra d'Agapito Vallmitjana datada en 1861, però la Generalitat retarda el lliurament per falta de pressupost per al trasllat.


La titularitat del Palau Reial de Pedralbes és de la Generalitat des que li va ser cedit l'ús per l'Ajuntament de Barcelona el 23 de desembre de 2004, quan l'Ajuntament i la Generalitat estaven encapçalats pel PSC i el tripartit de Maragall. A partir de l'arribada d'Artur Mas a la presidència de la Generalitat, l'ús polític de les instal·lacions s'ha incrementat notablement. El Palau Reial  va acollir fa unes setmanes l'última reunió del front del 9N entre Mas, Joana Ortega, Ramon Espadaler, Oriol Junqueras, David Fernàndez i Joan Herrera. Que la reunió es fes a un "Palau Reial" no amaga l'interès de part del front en la monarquia a Catalunya. En aquest cas suposem que serà de la legítima, doncs la usurpadora ha patit un nou cop. Jo ta ke...




A l'esquerra, el pedestal buit, a la dreta l'estàtua Foto: Quico Sallés / Canaan

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada