• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 21 de gener del 2015

Joan Carles de Borbó denunciat a la Fiscalia per l'assassinat del seu germàL'ex-coronel republicà Amadeo Martínez Inglés va presentar dilluns d'aquesta setmana una denúncia a la Fiscalia General de l'Estat per tal que investigui la responsabilitat de Joan Carles de Borbó, protocolariament encara rei espanyol, en la mort d'un tret del seu germà Alfons de Borbó.

Segons la denúncia a la que ha tingut accés Nació Digital, la mort de l'hereu hauria estat un "crim de caràcter polític, ordenat pel dictador Francisco Franco i planificat pels serveis secrets i executat pel monarca espanyol". A l'escrit, el coronel assegura aportar noves proves com ara el lloc de la mort, que hauria estat a la província de Cáceres i no a la localitat portuguesa d'Estoril i recorda que en el moment de la mort, Joan Carles ja tenia gairebé un any d'instrucció militar i, per tant, sabia com netejar un arma.

A més, Martínez Inglés explica la teoria de l'estrany recorregut de la bala que va matar el germà del futur monarca que ja va plantejar en un llibre publicat ara fa dos anys.

Escrit a la Fiscalia per assassinat Joan Carles de Borbó

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada