• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 11 de març del 2015

Bulgària ret homenatge al Tsar Alexandre II

La festa nacional de Bulgària o Dia de l'Alliberament  es va celebrar el 3 de març, marcant el 137 aniversari de l'alliberament del país balcànic a la guerra russo - turca de 1877-1878. Els funcionaris del govern, membres del clergat i altres residents de Sofia van dipositar flors al Monument al Tsar Alliberador, Alexandre II, que està situat davant de l'Assemblea Nacional de Bulgària.

Corones de flors van ser col·locades en nom del President de la República de Bulgària Rosen Plevneliev, el Patriarca búlgar, el President de l'Assemblea Nacional l'alcalde de Sofia, Yordanka Fandakova, entre d'altres autoritats i els grups parlamentaris.

També es va celebrar un servei solemne a la Catedral de Sant Alexander Nevsky a Sofia. La cerimònia va cloure resant per les ànimes de tots els soldats romanesos, finlandesos, ucraïnesos, bielorussos, russos i membres dels cossos voluntaris que van morir per l'alliberament de Bulgària.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada