• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

divendres, 20 de març del 2015

El MACBA censura una exposició per una escultura de Juan Carlos de Borbó

L'exposició 'La bèstia i el sobirà' del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) ha estat cancel·lada per incloure una escultura amb Juan Carlos de Borbó en posició de quatre grapes damunt d'uns cascs de soldat i amb una activista obrera i feminista bolivariana, Domitila Barrios de Chúngara, sodomitzant-lo.

El director del museu, Bartomeu Marí, ha decidit de no incloure l'obra perquè la considera 'inapropiada' en aquesta mostra. La censura dels joancarlistes arriba amb els següenta arguments: 'Hi ha missatges que crec que un museu públic com el MACBA no ha de transmetre i aquest considero que és un d'aquests casos que el museu no ha de vehicular'.  La suspensió de la mostra va provocar una concentració per a 'exigir un museu democràtic' davant la censura tardofranquista pròpia de la monarquia de la branca liberal-feixistoide dels Borbons.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada