• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 3 de març del 2015

El Museu del Carlisme prorroga l'exposició 'Compromesos amb la Història. Donacions i dipòsits al Museu del Carlisme'


El Museu del Carlisme prorroga l'exposició temporal que exhibeix les donacions i dipòsits rebuts. La mostra permet admirar l'ampli patrimoni cultural carlista que es troba dispers en àmbits domèstics i institucionals. El Museu del Carlisme, de Lizarra, prorroga l'exposició temporal 'Compromesos amb la Història. Donacions i dipòsits al Museu del Carlisme ' fins al pròxim 12 d'abril.

L'exposició presenta una selecció de les donacions i dipòsits que el Museu del Carlisme ha rebut des de l'any 2000. Les peces exposades són un "bon exponent" l'ampli patrimoni cultural carlista que es troba dispers en àmbits domèstics i institucionals, ha informat el Govern foral. Entre elles destaquen l'uniforme de capità general de Carles VII, l'espasa modernista regalada pels carlins catalans al Rei Jaume III, i alguns conjunts de gran interès com les fotografies de la comtessa de Lasuén i els fons documentals de la Unitat d'Assistència a Fronts i Hospitals i del sindicat FOS A més de les peces exposades, la mostra inclou diversos audiovisuals amb diferents continguts, entre els quals destaquen els consells dels especialistes en desactivació d'artefactes explosius de la Guàrdia Civil per impedir la manipulació d'armament antic per part de les persones que realitzen aquestes troballes casuals .

El Museu del Carlisme roman obert en horari d'horari de 10 a 14 hores, i de 16 a 19 hores de dimarts a dissabte, i els diumenges i festius, de 11-14 hores. Dilluns el Museu està tancat, excepte en festi

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada