• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dissabte, 21 de maig del 2022

El Tsarevitx de Rússia anuncia que tindrà un hereu/hereva

"Estic encantat d'informar-vos que la Victoria i jo esperem una nova incorporació a la nostra família aquesta tardor". Amb aquest missatge George Romanov (1981) Tsesarevich, Gran Duc i Altitud Imperial que encara està sent qüestionat. És fill de Maria Vladimirovna (1953), la reclamant a la capçalera de la família imperial de Rússia. 

El gran duc Jordi Mikhailovich de Rússia es va casar a Moscou el 24.09.2021 Rebecca Virginia Bettarini (1982), amb 1.500 convidats i havent rebut el permís de la gran duquessa Maria. La seva mare va decretar que Bettarini tindria el títol de Princesa, amb el predicat "Sa Altesa Serena" i el dret a utilitzar el cognom Romanova del seu matrimoni, la qual cosa implica, per tant, que la seva és una unió morganàtica. Victoria Bettarini és la Directora de la Federació Russa. Fundació Imperial. És filla de Roberto Amedeo Simeone Bettarini (1947), diplomàtic italià, ambaixador a Luxemburg del 2006 al 2010 i a Brussel·les del 2010 i 2013, i de la dona Carla Virginia Cacciatore (1945). El 12 de desembre de 2008, el Tsesarevichhe va ser nomenat ajudant del director general de MMC Norilsk Nickel, una important empresa russa de mineria de níquel. El 2012 va ser nomenat director executiu de Metal Trade Overseas, el principal centre de vendes de Norilsk Nickel a Suïssa. El 2014 va fundar la seva pròpia empresa, Romanoff & Partners, a Brussel·les.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada