• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimarts, 10 de maig del 2022

Josep Miralles presenta el federalisme carlista a València en el marc del debat Veus plurals en un valencianisme per al segle XXI


El militant carlista Josep Miralles, en representació del Cercle Valencià d'Estudis Carlistes, va presentar el 9 de maig el plantejament federal carlista a la Facultat de Dret de València. Remuntant-se a la Jura de furs dels nostres Reis i esmentant la recent Jura del Rei Carles Xavier a la capella del Sant Calze de la Catedral de València el desembre de 2019 i el novembre de 2021 a Poblet. La presentació de Josep Miralles va formar part de la jornada Veus plurals en un valencianisme per al segle XXI on també hi van intervenir República Valenciana, Via Mediterrània, Fundació Nexe i el moviment autodeterminista valencià Decidim. 0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada