• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 8 de maig del 2022

L'Assemblea General d'Euskal Herriko Karlista Alderdiaren escull Secretari General

Ildefonso José María Porro Sáinz ha estat reelegit Secretari General del Partido Carlista de Euskal Herria-Euskal Herriko Karlista Alderdiaren, EKA, per l'Assemblea General d'EKA reunida el 7 de maig a Estella-Lizarra. L'EKA ha tornat a triar l'històric militant carlista bilbaí Ildefonso José María Porro Sáinz, secretari general del Partit Carlista d'Euskal Herria-EKA Porro, conegut afectuosament com “La Pulguita del Botxo” i prejubilat de la coneguda drassana La Naval des de fa més de 30 anys, en què va ser sindicalista alliberat, també va ser membre actiu dels Grups d'Acció Carlist (GAC) a, amb la mala fortuna que a 1970 va ser fet presoner per la Guàrdia Civil a Berberana en intentar fugir i no saber conduir el cotxe en què pretenia fugir. Posteriorment va ser empresonat al Dueso. Recentment també va ser escollit el nou secretari de l'EKA de Nafarroa.                                                    Actual seu de l'EKA a Lizarra

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada