• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dilluns, 4 de juliol del 2022

El Rei Carles Xavier presideix els els actes de les ordes parmesanes amb el príncep, el seu fill, Carles Enric






El Rei Carles Xavier va presidir ahir a la Basílica de Santa Maria de la Steccata, que, com el mateix Ducat de Parma, tants vincles històrics té amb les Espanyes, els actes de les ordes parmesanes, que no se celebraven des del 2020 a causa de la Covid-19. Les celebracions i conferències anuals de les Ordes Dinàstiques de la Reial i Ducal Casa de Borbó Parma van iniciar-se el dia 1 de juliol les celebracions sa Piacenza; primer la Santa Missa a l'església monumental de Sant Sisto i després la cerimònia de la Confraria dels Ordes Dinàstics a la Capella Ducal del Palau Farnese. El dia 2 de juliol en canvi les celebracions foren a Parma a l'església magistral constantiniana de Santa Maria della Steccata. Després de la Santa Missa, el Capítol General, la cerimònia de confirmació de les Ordes Dinàstiques i la donació de l'espasa del duc Carles Lodovic al Museu Constantinià seguit d'un còctel al Palazzo Tarasconi posat a disposició per Cav. Corrado Ga llons.

A aquests actes va acudir convidats per Don Carles un nodrit grup de carlistes, per trobar-se amb Don Carles Enric, hereu a la Corona, que els va rebre tocat amb una boina vermella imposada pel seu pare, evidenciant així la continuïtat i el compromís de la Família amb el Carlisme. En una emotiva trobada amb els presents, el Rei va agrair l'interès dels carlistes per acompanyar-lo en aquests actes, i va elogiar el seu compromís amb la Legitimitat, així com la seva lleialtat indestructible. El Rei va agrair que els carlistes continuïn «sent lleials a una Causa i a una Dinastia, i que, gràcies a la seva implicació en múltiples projectes socials i culturals, aconsegueixen aplicar a la realitat actual els nostres principis tradicionals de Déu, Pàtria, Furs i Rei.

Carles Enric: sempre tindràs els carlistes amb tu.

Carlistes: Carles Enric estarà sempre amb vosaltres, ja que la Legitimitat només continua sent vàlida si s'expressa i assenta sobre la Caritat i el servei al Bé Comú», va afirmar el monarca.


 

També ha Itàlia el Circolo Carlista Generale Borges, anomenat així pel carlista català Josep Borges, va dur a terme la 52a Trobada Tradicionalista de Civitella del Trontó. La propera serà el març de 2023 amb la 53a Trobada Tradicionalista.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada