• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 31 de juliol del 2022

Governi qui governi, les pensions es defensen

Davant la crisi econòmica, en què estem immersos, fruit de l'anomenada globalització neoliberal, l'únic objectiu de la qual és l'obtenció de la major quantitat de beneficis econòmics, en el menor temps possible, i sense cap mirament de solidaritat. El Partit Carlista, considera oportú, expressar la seva opinió sobre els diferents posicionaments que s'han produït per tal de solucionar la situació i plantejar solucions. Postures que majoritàriament no compartim, ja que es vol fer recaure el pes de la crisi, com sempre sobre els més febles, com són els col·lectius de treballadors i pensionistes.

Així mateix, no ens volem quedar en la crítica de les propostes plantejades, i hi presentem alternatives, que considerem més coherents i justes socialment parlant, per tal de resoldre el problema plantejat.

En el moment actual, la inflació interanual, està situada en un 10,2%, i per desgràcia amb tendència a augmentar, davant la qual cosa, la patronal empresarial, les mateixes entitats financeres, i alguns partits de la dreta tradicional plantegen en relació amb els treballadors:

Pacte de rendes. El que, dit amb altres paraules, significa congelació de salaris als treballadors, a fi que les empreses puguin mantenir el mateix marge de beneficis que el 2021, això sí, comprometent-se a mantenir estable, el preu de la seva producció, però sense cap compromís en el manteniment dels llocs de treball.

Davant d'aquesta proposta, que creiem delirant i pròpia del sistema liberal-capitalista en què estem immersos. Considerem que l'únic que s'aconsegueix és continuar empobrint l'assalariat, situació que s'agreujaria amb l'augment de l'Euribor en el pagament d'hipoteques. No hem d'oblidar que el treballador és consumidor, per la qual cosa, si disminueix el seu poder adquisitiu, no podrà accedir a l'oferta, cosa que ens portaria a curt i mitjà termini, al tancament empresarial, amb el consegüent augment de la desocupació.

Creiem fermament, que el que caldria i fonamental, és limitar el benefici empresarial, així com el dividend a repartir entre els accionistes. És digne de ressenyar, que Espanya és dels països europeus, més generosos en el pagament de dividends, i que...


José Lázaro Ibáñez Compains, Secretari General Federal del Partit Carlista

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada