• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

diumenge, 29 de juny del 2014

El Consell Legitimista també s'adhereix al Rei Legítim, Carles Xavier


Davant la sorprenent abdicació de Joan Carles, Cap d'Estat a títol de Rei, el dia 2 de juny de 2014, mitjançant l'escrit present, es vol fer constància del següent :

1-    Els Legitimistes Espanyols, hereus d'una Tradició plenament Monàrquica de més de dos segles, formalment erigits en el Consell Legitimista de les Espanyes, no acceptem de cap manera la validesa del regnat de Joan Carles, així doncs, tampoc la del seu hereu Felip.

2-      Refusem l'actitud de flagrant irresponsabilitat amb la que Joan Carles anuncia la seva decisió, seguint el fil dels seus avantpassats Isabel i Alfons, abandonant a la Pàtria quan aquesta passa per moments crítics pel Poble. Amb aquesta, són ja tres les vegades al llarg de la història recent que aquesta dinastia usurpadora deixa a la seva sort a Espanya. Queda per al seu fill un país desunit socialment per la crisi econòmica i política, així com per les pretensions separatistes de part dels seus territoris.

3-    Altre cop, com en els temps d'Isabel, per adoptar decisions en cas de successió, es torna a incomplir la legislació vigent en aquesta matèria, havent notificat la dimissió abans de que aquesta fos regulada per l'ordenament jurídic, actuant amb la política de fets consumats, i la complicitat dels partits del poder, que tan bé ho han sabut aprofitar en el passat, però que trenca amb la norma bàsica de que el primer obligat complir la llei és el Rei.

4-      Un Rei ha de compartir el destí del seu poble, como ja va dir Carles VII, “si el poble viu pobrement, visquin pobrement el Rei i els seus ministres". Veient el desenvolupament dels esdeveniments des de que Joan Carles fou imposat al tro dictador Francisco Franco, aquest és un clar exemple del que ha i del que no ha de ser un Rei. Aquesta és la diferència entre la pseudo monarquia que representa Joan Carles i la veritable Monarquia Legítima.

5-      Creiem que només l'avanç de la societat pel camí de la Tradició pot treure Espanya de la ruïna moral, econòmica, social i política en la que es troba. Es necessari, ara més que mai, la implantació de les institucions que ens portin a l'ésser primer de les Espanyes, en la que sobre els principis de lleialtat al Legitim Rei, Garant i Valedor de la Unió de les Espanyes; la identitat Catòlica; la Sobirania particular dels seus Regnes i Territoris; i les llibertats i drets dels ciutadans a la llum dels Furs, construïm una societat, justa i veritablement lliure.

6-      Declarem la nostra ferma adhesió al Legítim receptor dels Drets a la Corona que la Divina Providència ha fet concórrer en la persona de Carles Xavier de Borbó Parma, per a qui, per la present, formalment reclamem la restitució al Tro de les Espanyes.

Consell Legitimista d'Espanya

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada