• Facebook Twitter

Carlistes de Catalunya

Carlistes de Catalunya és un moviment nacional català a favor del carlisme legítim representat políticament de forma principal pel Partit Carlista.

Com a tal té un projecte socialment basat en el socialisme autogestionari.

Com a tal té un projecte nacionalment basat en el dret a l'autodeterminació per a Catalunya i la resta de pobles de les Espanyes; així com pel federalisme.

Com a tal reconeix com a legítimes les aspiracions de Carles Xavier I de Borbó Parma al tron.

dimecres, 11 de juny del 2014

Reportatge sobre SAR Carles Xavier I

La publicació Vanitatis ha realitzat un reportatge sobre la figura de SAR Carles Xavier I. Amb el títol "Carles Xavier I, el carlista que reclama el tro a Felip VI" la publicació repassa la figura de Carles Xavier de Borbó Parma. El text recull fragments del text polític de SAR adreçat als "meus lleials seguidors carlistes" el passat 4 de juny de 2.014. També entra en detalls de la vida personal de Carles Xavier I com ara les seves noces el passat 20.10.2014 amb la periodista dels Països Baixos Anna Maria Cecilia Gualthéire van Weezel destacant que en l'enllaç hi van assistir els membres de la família reial dels Països Baixos. D'aquest casament han nascut les dues hereves del Duc de Parma: Lluïsa Irene i Cecília Maria els anys 2.012 i 2.013 respectivament.

 Carles Xavier I i Anna Maria Cecília amb les seves dues filles

Carles Xavier I és l'"abanderat dinàstic del carlisme", en les seves pròpies paraules, des que l'abril de 2.011 va recollir el testimoni del seu pare el rei Carles Hug. El text recorda també que el dictador Franco va expulsar la família Borbó-Parma de les Espanyes l'any 1.952 afavorint l'actual branca borbònica al tro.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada